Verktyg för allmän SEO

Verktyg för allmän SEO

Detta är den fjärde delen i en artikelserie med gratis verktyg som du kan använda när du sökmotoroptimerar din webbplats. Den första delen handlade om mobila enheter och den andra artikeln gick igenom verktyg för att hitta dina nyckelord. Den tredje artikelberörde verktyg för att analysera Page Speed och i denna artikeln ger vi tips på verktyg för att allmän SEO. I den kommande och sista artikeln i denna serie kommer vi ge tips på verktyg för att kontrollera din webbplats hälsa.

Vanligtvis sätter denna typ av verktyg betyg på din webbplats och ger dig tips på hur du kan förbättra din poäng. Poöngen baseras på hur bra din sida lämpar sig för sökmotorer.

WooRank

Detta är ett av de bästa verktygen, kanske det bästa, för att undersöka hur SEO-vänlig din webbplats är. Till skillnad från andra verktyg får du information om saker de andra verktygen ignorerar. Här får du tips på hur du förbättrar din onPage optimering, social optimering, länkbyggnad och tillbakalänkar. WooRank ger dig även tips på optimering för mobila enheter.

Open Site Explorer

Detta är ett verktyg från de populära SEO-experterna på SEOMoz.org. Detta verktyg har blivit så populärt att deras ranking är en viktig faktor för de som ska välja reklamplats. Stora webbsidor skyltar med vilken ranking de har på Open Site Explorer, till exempel BuySellAds använder sig av deras ranking. Andra sidor som implementerat rankingsystemet är Alexa, Delicous och Compete.

Website Grader

Ännu ett bra verktyg skapat av HubSpot vilka har skapat ett verktyg som ger avancerade rapporter för din marknadsföringskampanj där du kan se hur vänlig din webbplats är och vad du kan förbättra. Kika även på bloggen där du kan få tips på saker inom marknadsföring.

Missa inte nästa del i vår artikelserie, den sista, då kommer vi gå igenom verktyg för att kontrollera din webbplats hälsa. Håll utkik!

En kommentar to Verktyg för allmän SEO

    Lämna ett svar


    Apache Cache cms Databas FTP Färg Färgpalett GitHub Grafisk formgivning Grafisk identitet Grafisk profil Gratis Grunge HTML5 ikoner Inspiration JavaScript kod Kreativitet Loggor Logotyp Länkbyggnad mall Media Queries Minimalism Multisite Nyckelord php Responsivt Reverse Proxy SEO symmetri Säkerhet Sökord Tips & tricks Trender Typografi Typsnitt Varnish Visitkort Webbdesign Webbhotell webbshop Webbutveckling WordPress